ул. Цанко Церковски 58
София,
България
23.3295961
42.6813473
UserLikes
Име: ГЮРИНГ БЪЛГАРИЯ
Адрес: София, ул. Цанко Церковски 58
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.guehring-bg.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Инструменти
Дейност:

Ротационни металообработващи инструменти

Ключови думи: ротационен металообработващ инструмент, металообработващ инструмент, instrumenti, инструменти, фреза

Сподели във Facebook




За нас

Фирма ГЮРИНГ – Германия е създадена през 1878 г. от прадядото на днешния собственик г-н д-р Йорг Гюринг. Днес фирма Гюринг е една от водещите фирми производители на ротационен металообработващ инструмент с над 3600 работника, от които 2200 са в Германия. От създаването си до днес фирмата е семейна сoбственост и има престижната регистрация като командитно дружество. 
ГЮРИНГ – Германия доставя инструменти и технологични решения на най-големите производители в областта на автомобилостроенето и промишлеността в цял свят като Мерцедес, БМВ, Фолскваген и др. 

Със своя високотехнологичен потенциал инструментите на ГЮРИНГ допринасят за повишаване конкуретноспособността на много производители. Инструментите на ГЮРИНГ дават възможност за: намаляване времетраенето на производството, получаването на изключително точни размери на обработваното изделие. Накратко: Правят производствения процес по-бърз и по-рентабилен! 

До ноември 2006 г. (от 1996 г.) фирма Гюринг – Германия имаше регистрирано представителство на територията на Република България. С настъпилите промени – влизането на България в Европейскя съюз, фирмата реши да създаде Гюринг – България ЕООД, което е факт от 27.11.2006.

 
Открийте ни в Google+